• Landscape Architecture

Golf Links Estate, Ealing


Following the regeneration of the Golf Links Estate in Ealing, we were appointed to design a new linear park. The park is a key green corridor – both within the estate and also as part of a wider strategic network linking to the centre of Southall.

A nearby Thames Water easement has introduced an industrial design aesthetic. To complement this, we designed robust landscape detailing and several bespoke features, including a large timber pergola and concrete feature wall with integrated signage. These help denote a very distinct landscape character and sense of place. A strong avenue of trees references the easement, planting offers year round colour and wildflower meadows provide high biodiversity values.

Project Details:

A linear park connecting a regenerated estate and beyond to Southall.

Client: London Borough of Ealing

Construction Value: £7.2m

Completion: TBC

Location: Ealing